Chef aan huis

Culinair Thais in eigen huis

Je familie en vrienden uitnodigen voor een feestelijk etentje en als gastvrouw en gastheer ontspannen meetafelen: dan is de thuiskok service van Wanphen de ideale oplossing. Zij kookt en serveert vanuit uw eigen keuken een topdiner. Reken op de beste originele Thaise gerechten; de mooiste smaken en borden die een lust zijn voor het oog. Wanphen stelt in overleg het menu samen en regelt de rest van inkoop tot het netjes achterlaten van de keuken. Reken op een onbekommerd, inspirerend samenzijn en een avond uit op culinair niveau in je eigen huis.

Tasty, spicy, Instagrammable

Wanphen serveert zowel complete menu’s als gerechten a la carte. Zij kookt authentiek Thais op het niveau van een sterrenkok. Haar maaltijden zijn perfect in balans en prikkelen de zintuigen. Vanzelfsprekend werkt ze uitsluitend met de beste en altijd verse ingrediënten. Haar maaltijden zijn schilderijtjes op zich.

Chef aan huis
Verstuur je aanvraag
De thuiskok service van Wanphen is de ideale oplossing voor een culinaire Thaise avond thuis. Wanphen kookt en serveert vanuit uw eigen keuken een authentiek Thais topdiner. 4 of 5 gangen en 6 tot 8 personen

  Wanphen Thai Food

  De Thaise keuken voor fijnproevers
  Kookstudio in Alblasserdam

  06 384 796 90

  Recente reacties

  About Us

  Beverly Fox

  Cras et arcu sagittis, faucibus est sed, ullamcorper tellus. Vestibulum blandit mi nec.

  Ads