Over Wanphen
Authentiek Thais

Wanphen neemt je mee op een avontuurlijke reis naar de authentieke Thaise keuken. Ze is geboren en getogen in Thailand en werkte van jongs af aan mee in het gerenommeerde restaurant van haar ouders. Ze voltooide een managementstudie aan de universiteit, maar koos toch voor haar passie. Ze werd professioneel kok.

Pas twaalf jaar geleden verhuisde ze naar Nederland. Op de meest uiteenlopende niveaus deed ze ervaring op. Ze werkte in de keuken van sterrenrestaurants en kookte met evenveel plezier in een Thaise foodtruck. Ze ontwikkelde in de loop der jaren een eigen stijl. Haar handtekening is ‘origineel Thais met een licht Chinese twist’. De smaken, geuren en kleuren van de gerechten uit haar vaderland; de van generatie op generatie overgeleverde familierecepten en haar talent en passie voor koken: dat is de basis van kookstudio Wanphen die zij opende in Alblasserdam. Van daaruit wil zij haar droom verwezenlijken: de eeuwenoude culinaire Thaise traditie stevig op de kaart zetten in Nederland.

Feestelijk uiteten thuis

Het is inmiddels een trend geworden: feestelijk uit eten thuis. Wanphen levert op bestelling een diner op niveau af. Als klant zorg je voor goed gezelschap en de juiste sfeer in eigen huis. Zij zet de toon met een kaart die uitnodigt tot lekker lang tafelen en volop met elkaar (na)genieten.

Kookworkshop

Stap eens uit je comfortzone. De kookworkshop van Wanphen verbreedt je horizon. Zij beheerst als geen ander de geheimen van de authentieke Thaise keuken en leert jou de kneepjes van het vak.

Chef aan huis

Familie en vrienden uitnodigen voor een feestelijk etentje en zelf ontspannen meetafelen: dan is de thuiskok service van Wanpen de ideale oplossing. Zij kookt en serveert vanuit uw eigen keuken een topdiner.

Verassende catering

Kookstudio Wanphen Thai Food verzorgt de catering voor kleinere en grotere gezelschappen voor de meest uiteenlopende gelegenheden van borrel tot buffet. Wanphen serveert gerechten en hapjes zowel warm als koud die heerlijk smaken, er fantastisch uitzien en bereid zijn met verse ingrediënten. 

Recente reacties

About Us

Beverly Fox

Cras et arcu sagittis, faucibus est sed, ullamcorper tellus. Vestibulum blandit mi nec.

Ads