Kookworkshop

Verbreed je horizon

Stap eens uit je comfort zone. De kookworkshop van Wanphen verbreedt je horizon. Zij beheerst als geen ander de geheimen van de authentieke Thaise keuken. In haar gloednieuwe studio leer je de kneepjes van het vak: van de verschillende kruidencombinaties; de zo belangrijke hak/snij en vijzel-technieken tot de kunst van het wokken. De Thaise keuken draait om de balans van smaken, geuren en kleuren; om de structuur; de bite.

Wanphen begint bij de basis: de kennis van de juiste, kwalitatief goede, superverse ingrediënten. Daarmee ga je onder haar leiding aan de slag. Natuurlijk is het resultaat – een compleet, heerlijk Thais menu – mooi om mee thuis te komen. De echte winst zit hem in het gezamenlijk koken zelf en in het ontdekken van een smakelijke, gezonde keuken die een trend aan het worden is in de culinaire wereld.t

Type kookworkshop

Kookstudio Wanphen verzorgt haar kookworkshop:

  • Small room workshop voor één tot drie personen in haar goed geoutilleerde kookstudio in Alblasserdam.
 •  
Kookworkshop
Verstuur je aanvraag

De kookworkshop van Wanphen verbreedt je horizon. Zij beheerst als geen ander de geheimen van de authentieke Thaise keuken. In haar gloednieuwe studio leer je de kneepjes van het vak.

Small room: 1-3 personen

  Wanphen Thai Food

  De Thaise keuken voor fijnproevers
  Kookstudio in Alblasserdam

  06 384 796 90

  Recente reacties

  About Us

  Beverly Fox

  Cras et arcu sagittis, faucibus est sed, ullamcorper tellus. Vestibulum blandit mi nec.

  Ads